Ugrás a fő tartalomra

Bejegyzések

Bejegyzések megjelenítése ebből a hónapból: május 15, 2011

Napi arc és testápolási rutin

Helló Csajszik! Végre itt a második bejegyzésem. Most van egy kis időm írni, míg az Uram a Forma1-et nézi, és ráadásul szakad is kinn az eső, az ebéd is készen van, a töltött csirkét már csak meg kell sütni. :D  Na, de ne kanyarodjunk el, jöjjön a dolgok "beauty" része! Sajnos a bőröm zsíros, pattanásos, még mindig nem nőttem ki a kamaszkort. :D Viccet félretéve, egyetlen kis pici terület sincs az arcomon, ami ne lenne zsíros. Szerencsére a régebbi időkhöz képest kevesebb pattanás és mitesszer van rajta, de azért a kozmetikusnak így is akad dolga bőven. Arctisztításra-kezelésre évente 2x szoktam menni, egyrészt anyagilag, másrészt nem bírom a fájdalmat, a kozmetikusom pedig igazi terrorista. :)
Reggelente fogmosás után a Lush "Coalface" szappanját használom, előtte felváltva használtam egy Dm-es 3in1 krémes arctisztítóval,de örülök hogy elfogyott, nem igazán jött be. Szóval ezzel a "fekete szappannal" mosok arcot. Az illata abszolút nem finom, kábé füst szagú…

Az első...(de nem az utolsó) :)

Sziasztok! Eljött az idő, hogy végre beindítsam a "beauty" blogomat. Volt már blogom a myspace-en, de sajnos az márciusban megszűnt. Örömmel tapasztaltam, hogy kis hazánkban milyen sok lelkes bloggerina van, aki idejét és pénzét nem sajnálja, hogy a blogja minél színesebb és érdekesebb legyen. Most én is belekezdek valami hasonlóba, igyekszem egy kis gasztronómiát is a blogba csempészni, ugyanis a beauty termékek tesztelése, vásárlása csak az egyik dolog, amiben örömömet lelem, Szívesen főzök, egy-egy jól sikerültebb étel receptjét akár veletek is megosztom. Persze elsősorban nem ezzel fogok foglalkozni, de ezt majd úgyis meglátjátok nemsokára. (ha Isten és a T-Home is úgy akarja, mert ma javították meg a netet..) Nem is szaporítom tovább a szót, "beszéljenek helyettem" az elkövetkezendő bejegyzéseim! További szép keddet mindenkinek.