Ugrás a fő tartalomra

Bejegyzések

Bejegyzések megjelenítése ebből a hónapból: május 22, 2011

Még régebbi zsákmányok....

Ezeket a dolgokat még pár hete zsákmányoltam, de itt az ideje, hogy közszemlére tegyem őket, hátha nektek is kedvetek támad megshoppingolni. :D 


Balea barackos hajfény: hát erről azt kell tudni, hogy kb.ugyanannyit ér, mint a 2000ft-os Tony&Guy, de ez csak 400 ft volt és finom illata van. Nem tudom, h a rövid hajam miatt v miért, de nekem egyszerűen nem látszik hogy ilyen hajfénnyel van befújva. Na de én azért próbálkozok.  Essence sun club paletta-long beach árnyalatban. Aranyos kis kompakt, szép színekkel, ecsettel. Metal Glam szemhéjtus-fekete, kis csillámokkal. És még egy Essence smokey eyes ecset. Meg kellett vennem, mert már van egy és nagyon jó. Végül pedig egy Müller saját márkás szemhéjecset 290 forintért. NYC-körömlakk olyan igazi ribirózsaszín, ó jessz!! (perpeutal peony árnyalat) És egy Essence Stay With me szájfény- my favourite milkshake árnyalatban. Jópofa az applikátora, szép a színe, de a tartósságával kapcsolatban nem vagyok lenyűgözve, olyan mint bármelyik más. Az e…

Smink..?

Ééés íme az első, blogos sminkem.!
Vasárnap reggel, mikor készülődtünk faterhoz menni, gyorsan összeraktam magam, h emberek közé mehessek.. :D (egyébként nem sminkelem magam naponta, csak ha kedvem van, megyünk valahova, vagy unatkozom)  Nem lett igazán jó kép, élőben szebbek a színek. De telefonnal lett fényképezve, a legközelebbi alkalommal majd igyekszem jobb minőségű képet készíteni, h jobban lássatok! :D  Íme a make-up:
Nem mondhatnám, hogy profi vagyok, de annál lelkesebben gyakorolok, hogy minél szebbre és minél gyorsabban tudjak sminkelni.  A felhasznált termékek: alverde-áttettsző alapozó alapozó-L'oreal mat morphose-sand beige púder-NYC smooth skin powder-translucent "highlighter"-lora (nemtom milyen szín, ilyen világosrózsaszínesszépszínű) :) essence-szemöldökkészlet NYX-szemhéjalapozó, testszínű Catrice-smokey eyes sett 010-smokey area Catrice-lashes to kill szempillaspirál NYC- liquid lipshine-birghton beach peach.
Mattító krémet nem használtam, tervezem, hogy egyre beru…

Little zsákmányocska :D

Sziasztok! Itt egy kis zsákmányolós képecske, természetesen nem fényképeztem le a dolgokat a kezemen, öhm mondjuk úgy, még nem álltam be teljesen a blogolós üzemmódra. A lora-s cuccokat a 100-as boltban vettem, darabját 290-ért. Szuper a szemhéjpúder, abszolút pigmentált. (Szájfényt innen nem mertem venni, az összes ki volt bontogatva, őszintén szólva nem hiányzik egy kis herpesz, van elég bajom. :D )  Így még akkor is megéri, ha esetleg nem válna be. A Lovely Sunny blusher pirosítójából a red dance árnyalatot választottam, szerencsére tetszik is és aranyos a kis bizbasz, amit hozzá adtak. :D Az Essence sun club highlightere sem volt csalódás, de majd készítek róluk pár képet. Összesen 2000ft-ot fizettem a 4 termékért.