Ugrás a fő tartalomra

Bejegyzések

Bejegyzések megjelenítése ebből a hónapból: augusztus 28, 2011

Avon zsákmányok

Sziasztok!
Még a kettővel ezelőtti katalógusból vadásztam le ezeket az Avonos dolgokat. Igaz a bőrtónusjavítót a Vateráról vettem, mert a katalógusban 2700-ért horror árban volt, én viszont szállítással együtt 1700 forintért vettem meg. Na, de mi is a véleményem?  Először is, íme az "alanyok": Ez a "sminkalap" egyenletesebb bőrt ígér, összehúzza a pórusokat, kellemesen eloszlatható rajta a később felvitt alapozó. Tapasztalataim szerint, tényleg remekül működik az alapozóval, mintha könnyebben lehetne eloszlatni, vagy nem is tudom. Mivel először így próbáltam ki, bár nem volt rossz, de nagyon hamar átfénylett a bőröm, zsírosodott. :(
Következő alkalommal már csak ezt paskoltam az arcomra és egy kis áttetsző púdert, és így már sokkal jobban viseltem, kevésbé éreztem vakolatszerűnek az arcomon. Maga a krém, fehéres, az arcra kenve azonban átlátszó lesz és teljesen belesimul az arcba. Mintegy púderré válik, vagy nem is tudom mi lenne a jó kifejezés rá, de mindenesetre megvál…

Miért szeretem az őszt? Avagy jó kis dolgok, a hideg időben

Alapvetően csak a nyári, kellemesen meleg időt szeretem,de vannak az őszi-téli időben is olyan dolgok, amelyek vonzóvá teszi ezt az évszakot. Íme az én érveim az őszi idő mellett:

forró tea,mézzel-korlátlan mennyisébenkorai sötétedés-hosszabb éjszakák (ugye nem kell részleteznem?!)meleg pulcsikszexi csizmáksütőtök krémleves szolizni (persze csak mértékkel) és jó kedvre derülni tőleforró csokiegytálételek (pl.chilis bab)esténként tésztás levest enni (Smack, de a Tescos is jó)a hóesést nézni bentrőlpadlófűtéspuha,meleg zoknikfelbontani a nyáron eltett lecsókatsavanyú káposzta, mint C-vitamin forrásforralt borNekem ezek a dolgok azok, amelyek életben tartanak, míg nem érkezik meg a tavasz.


Essence új kiadás

Sziasztok!
Bizonyára minden őrült Essence rajongó lányka (köztük persze én is) nagy izgalommal várja a szeptember elsejét, hiszen hivatalosan ekkor kerül a boltokba az Essence új, "I love" termékei. (mire nem is járok már suliba kiderül, hogy az iskolakezdés napja nem is olyan borzalmas!)
Szeptember 1 és 14 között minden Dm-ben megtalálhatóak lesznek külön kis displayeken a termékek, azon Dmekben, ahol van Essence állvány, ott ezután az időpont után is kaphatóak lesznek a termékek. (Megjegyzem végre a Dm-ben is van Essence, ugyanis a Rossmannba csak miattuk megyek!!) Tehát semmiképp se maradjatok le, a szörnyű első nap után,csak nyomás az első utatokba eső drogériába és jutalmazzátok meg magatokat. Amiket én mindenképp szeretnék megvásárolni: púderecsetpirosítóecsetátlátszó púderfedő szájfényszemhéjalapozókrémes szemfestékpúder állagú szemkontúr Hát egyenlőre ennyi, azért ez is szép zsákmány lesz. (nyilván nem egyszerre,sajnos nem szakadt még rám az egész OTP..)
Zsákmányoljatok ti…