Ugrás a fő tartalomra

Bejegyzések

Bejegyzések megjelenítése ebből a hónapból: október 2, 2011

Kívánságlista-ha esetleg maradna rá pííízem

Sziasztok!
Még meg sem jött az első fizetésem, de gondolatban már a jövő havit is elköltöttem. :D Hiába, álmodozni lehet, az nem kerül semmibe. Velem úgyis sokszor előfordul, hogy valamit meglátok és amikor arra kerülne a sor, hogy megvegyem, már nem is tetszik.
Tehát álmodozásom tárgyai: Garnier BB krémMaybelline-One by One
Baviphat-Paprika pórusösszehúzó

Sleek-Oh so special

A kiszemeltek között van egy S-he szemceruza, aminek satírozófej van a végén, így szerintem csodás lenne füstös szemhez. Szeretnék még egy Kabukit, és egy Müller saját márkás ecsetet.

Sütőtökös-almás pakolás

Helló Csajok! 
A LifeNetwork.hu-n találtam egy nagyon egyszerűen elkészíthető pakolást. 
Mindössze 3 összetevő és egy turmixgép szükségeltetik hozzá. Tehát: almasütőtökmézAz almának a héjától nem kell megválnunk, de apró darabokra vágjuk. A sütőtököt meghámozzuk, és szintén daraboljuk. A mennyiségről nem tudok nyilatkozni, de az biztos, hogy 3 evőkanál méz kell ahhoz, hogy a massza összeálljon.  A hozzávalókat összeturmixoljuk. Majd a megtisztított arcra kenjük, és 15 perc pihenés következik. Innentől élvezzük a csendet és még véletlenül sem gondolunk a munkára vagy a gondjainkra! Langyos vízzel mossuk le. Meglátjátok az arcotok puha és selymes lesz. Én minden bőrtípusra ajánlanám, mivel nem árt a téli-hideg időszakra felkészíteni a bőrünket. Mindössze 3 filléres összetevő  kell hozzá és a maradék sütőtökből isteni krémleves készíthető.


Készítsétek el! Sziasztok!