Ugrás a fő tartalomra

Bejegyzések

Bejegyzések megjelenítése ebből a hónapból: október 23, 2011

Eveline Orchideás arc és szemgél

Sziasztok!
A Rossmann heti akcióijának keretén belül volt alkalmam megvenni az Eveline kozmetikai termékcsalád Orchideás arc és szemgéljét. Ezzel a márkával már volt szerencsém találkozni, hisz már a második Pure Control 3in1 arctisztítót használom el. Úgy gondoltam, miért ne tennék próbát ezzel a krémmel is? Ha nem válik be, maximum elajándékozom. 999 forintos áron vettem, 1499 helyett. Csomagolását tekintve hatalmas dobozt kapott az 50ml-es krém. Rózsaszín és arany a fő színvilág, orchideák díszítik a külsejét. Persze magyarul egy árva szó sincs rajta, csak a cég honlapjáról tudtam rendesen tájékozódni. Tehát:
Különleges összekapcsolása a természet luxus elixírjének és a modern technológiának:
Orchidea kivonat
– poliszacharidokat tartalmaz, a bőrsejtek energia ellátásának természetes forrása.
Elősegíti a sejt megújulást és csökkenti az öregedés jeleit, biztosítva a bőrnek a vitalitást, feszességet és ragyogást.
Hialuron sav – mélyen hidratáló természetes összetevő. Intenzíven kisimít, el…

Új táskám-őszi edition

Sziasztok!
Hát az valahogy úgy volt, hogy valamit mindig kellett gyűjtenem. Gyerekként odavoltam a zselés tollakért, a színes radírokért. Aztán ez a szenvedélyem elmúlt, és fel is nőttem. :D De 18 éves korom körül elkezdtek érdekelni a táskák. Nem tudom mi történt, előtte nem érdekelt milyen táskám van. Majd lassacskán a táskaőrület begyűrűzött a hétköznapjaimba és lelkes táskagyűjtővé váltam. Nos, felesleges is részleteznem, a lényeg, hogy számos táskára tettem szert. Mióta elköltöztem az őrületem alább hagyott, a tatyik nagy része az ágyam alá kényszerült, és egyszerre maximum egy táskát hordok folyamatosan. A kollekcióm legfrissebb darabját szombaton szereztem be, az Invázióban. Az üzlet a Tesco üzletsorán van és először akkor láttam meg, amikor a vásárlásból kifelé menet elmentem a kirakat előtt, rögtön a táskára tévedt a szemem. Nem volt benne semmi extra, semmi csicsa. Még az árát sem nevezném kiugrónak.  Másnap muszáj volt elmennem érte, mivel egész nap csak "ő"járt a feje…