Ugrás a fő tartalomra

Bejegyzések

Bejegyzések megjelenítése ebből a hónapból: november 27, 2011

Novemberi kedvencek

Sziasztok!
Ismét eltelt egy újabb hónap, már december van. Jövő 7n jön a Mikulás, aztán pár hét és a Karácsony. Személy szerint utálom a telet, meg a hideget, de az ünnepeket nagyon is szeretem. Nézzük, mik is voltak a múlt havi kedvenckéim:

Kezdjük az arccal: esténként a melóból hazajövet már mindig eléggé fáradt vagyok, de arra odafigyelek, hogy az arcomat alaposan megtisztítsam. Ebben nagyszerű társam a Balea Young arctisztító kendője, ami egyébként normál bőrre való, de nekem tökéletesen megfelel. Novemberben az új alapozómat, a Rimmel Stay Mattet kentem leginkább fel, a karikáimat pedig az Essence stay all day korrektorával fedtem el. (ha nem használtam alapozót, a korrektort akkor is felvittem.) Szempilla ügyileg az I Love Extreme  volt a nyerő, pillanatok alatt szuper pillákat varázsol. :D  Szintén új kiskedvenc pirosítót avattam, Lora márkájú és csak 195 ft volt a 100-as boltban. Szépen pigmentált, persze a nap végére a színe egy cseppet megkopik nálam. Ajkaimra leggyakrabban a Bli…

Ismét vásárolni voltam... :D

Sziasztok!

Nagy meglepetésre, ismét egy zsákmányolós poszttal  jelentkezem, remélem nem unjátok még. (ha mégis, akkor kommentben jelezzétek).
A Tescoban a dekorkozmetikai termékekre 20 ill 25 % kedvezmény volt, és alapozóra volt szükségem. Thündérke blogjában olvastam a Rimmel mattító alapozójáról, és akciósan 1500ft-ért jutottam hozzá. A színválaszték nem volt igazából nagy, 4 féle volt mindösszesen. Én a 201-es Classic beige árnyalatot választottam. Nem rossz az alapozó, bár mattító krémmel és nélküle is, nálam pár óra alatt sajnos kifényesedik. De mattító papírral 2-3 alkalommal felitatom a felesleget és úgy nagyszerű. Estére sem tűnik el, nem ül bele a pórusaimba, inkább szépen kiegyenlíti őket. NYC púderrel használom nap mint nap.
A Manhattan Luxopolis nyári trendkiadásának maradék darabjai voltak kiárusítva Dm-ben, és ott vettem észre a kicsikét. 499ft volt és a Vipetrol az árnyalat színe. Igazából ilyen kékes-zöldes, és csillogós.
Szükségem volt egy bufferre, hogy lakkozás előtt te…

Mini Rossman zsákmány

A kép szereplői: Palette habállagú hajfesték (1099ft)Sunfleur csokis paki (599ft)Essence Colour&go: nude it és blue addicted (2x350ft)Chupa Chups edt- 75ml- exotic kiss (999ft)Az árakat csak a kíváncsiság kedvéért írtam le, nem gizdulásból. (mert nincs mire)

Megjött a fizum haul

Ismét egy zsákmányos poszttal jövök nektek! Az oldalsávon tartott szavazáson ti arra szavaztatok, hogy legyenek inkább zsákmányos bejegyzésnek. Így szívesen teszek eleget eme kötelezettségemnek. (kapott még szavazatot a sminkes, és receptes is). Ti a bejegyzést már valszeg november végén olvassátok, amikor is közeleg majd az újabb fizetés. Persze ebből majd a kari ajándékokat kell megvennünk, meg a karácsonyfát, díszeket, stb... A zsákmány egészét a Dm-ben vettem, természetesen.
Ráadásul, ami csak most tűnt fel, az összes termék Balea! (mennek majd a vélemények a Krémmániára..) Az első termék nem más, mint egy fertőtlenítős folyékony szappan. Ez nem csak akkor jó, ha pl. hússal szöszölök a konyhában, vagy a kutyám bizonyos részeit takarítom, de még az ecseteimet is ebben mosom ki hetente. Kellemes az illata, nem szárít és pumpás! Kb.500ft volt. Kellett már egy hajhabot is vennem, ugyanis az előző Baleás hajtőemelő kezdett kifogyni, másrészt pedig szörnyű volt. Így félve ugyan, de megvettem…