Ugrás a fő tartalomra

Bejegyzések

Bejegyzések megjelenítése ebből a hónapból: június 3, 2012

Teszteltem: Gilette Venus ProSkin

Sziasztok!
A Cosmo ruhacserén kaparintottam meg ezt az új borotvát. Szoknyáért cserébe kaptam egy borotva kupont. (igaz 2 szoknyát is vittünk, csak a csajnak nem tűnt fel h a másik kupac ruha a tesómé, hülye picsa), no sebaj.
Magyar nyelvű leírással nem igen futottam össze a neten, de annyit lehet róla tudni, hogy ez az új változat jó kis krémezőcsíkokkal van ellátva, ezáltal megkönnyíti a "borotválkozást", nem kell habot használnunk. A gyártó honlapja egyébként nagyon színes és részletes.)
 Létezik 3 és 5 pengés változat, én az 5 pengéset hoztam el.


Az első képen becsomagolt állapotban még, az Adidas tusfürdő minták társaságában, a második képen meg már fel is applikáltam a zuhanyfej mellé, így könnyen elérem. Maga a csomagolás nagyon szép, igényes, ahogy ezt a Gillettől megszokhattuk. A borotva színe nekem nagyon bejön, szép pasztell zöld, gondolom az idei divatszínekből merítettek ihletet a designhoz. A szokásos kialakítás, kellemes kézbe venni a nyelét, gumírozott így nem csú…

Tetkó napló 4. és 5. nap

A tetkóval kapcsolatban már napok óta nem írtam, ez nem véletlen. :D Ugyanis semmi sem történt, amiről írhattam volna. A 3 napon, azaz péntek este leszedtem a fóliát és már fürdés után sem tettem fel,csak bekentem éjszakára. Másnap, vagyis a 4.napon (Cosmo ruhacsere napja) már egész nap nem volt rajtam. Eleinte picit dörzsölte a farmer, ami hozzá ért, de ez az érzékenység elmúlt. Napi 3x tisztítom és kenem be vékonyan. Nagyon szuper krém ez a Bepanthen, úgy látom teszi is a dolgát. A 7végéről elmondható, h a gyógyulás végleges fázisába léptem, ugyanis nagyon hámlik. Ez meg hát jó jel! :D Kicsit ugyan gusztustalan, és nem szabad letépni a kis bőrdarabkákat, de a tisztítás-kenés közben azért jön le belőle, így nem olyan vészes.


Ez a kép szombaton készült, már itt is látszik a hámlás kezdeti jelei. Alvás közben már egyáltalán nem zavaró, napközben sem, igaz a felső része érzékeny még egy picit, de ha belegondolok egy hét sem telt el még, és azért szerintem így is sokat gyógyult.