Ugrás a fő tartalomra

Miért NEM szeretek nyaralni + tippek a hozzám hasonlóknak

Ejj ejj, már megint lusta blogger voltam, majdnem három hete nem írtam nektek. Most mondhatnám hogy sok volt a munka, de minek hazudjak? :D 

Szóval a címből már láthatjátok h én NEM szeretek nyaralni. Igen, jól olvastátok, nem kaptatok napszúrást, nyugi.
 Én egy nap nyaralás után kinyiffanok! Utoljára "hosszabb" (értsd 4 napos) nyaraláson a Balatonon voltam kb.10 éve és a második nap már azt lestem hogy melyik vonattal tudnék észrevétlen hazasurrani.. Nos,sehogy sem sunnyogtam haza, az a nyaralás volt az utolsó ami 1 napnál tovább tartott.
 Merthogy egy nap még szép és jó a víz mellett, fürcsike, vízből ki-vízbe be, lángos-palacsinta-fagyi kombó, aztán a majd meghalok a sok zabálástól és a majd megdöglök a melegtől szindróma jön nálam. Négy éve 1! napra voltunk Velencén fürdeni, na köszi az pont elég is volt. Reggel megyünk, este jövünk na az a tutkesz. Legalábbis nekem. 
Én unatkozom.. Hiányzik az ágyam, a megszokott kaják, idegesítenek a hülye fasz emberek. Nemhiába nah, az antiszociális énem nyaraláskor mindig előbújik. (máskor is btw..)
Szóval sokat nem is boncolgatnám a témát, köszi én remekül elvagyok itthon is vagy Anyuéknál/Mamáéknál v ha a gyerekkel csavargok.

 Adnék pár tippet a hozzám hasonló "anti nyaralóknak":
  • sorozatnézés egy tonna fagyi társaságában
  • plusz klímázás a lakásban-ofkorsz
  • fürcsi a kertben /gyerekkel v csak magadban
  • shoppingolás (ez is ofkorsz, hisz egy csomót spórolsz a nyaraláson)
  • sétálás csak úgy, vagy játszótérre vagy fagyizni
  • mozizás
Szóval ezek az én kedvenc chillezős/pihizős tippjeim azoknak, akik szintén nem nyaralós típusok.

Megjegyzések