Ugrás a fő tartalomra

Terveim a hétre #4

Ismét egy újabb hét vette kezdetét.. Ma délelőtt semmi extrát nem csináltam, délután pedig találkozom a Kökiben egy régi osztálytársammal, addig a gyerek Anyuéknál lesz. 

Tegnap vettünk neki egy kismotort a Sparban, most motoros őrület van, úgyhogy azzal fogunk "robogni" Anyuékhoz.
 Holnap azaz kedden valszeg a maradék házimunkát megcsinálom, illetve főzök magamnak és a többieknek is itthonra. 
Szerdán és csütörtökön fogok most a héten dolgozni. Ilyenkor apa-lánya napot tartanak itthon, csavarognak-sétálnak-fagyiznak, szóval tök jól elvannak.

Pénteken szerintem megyünk a Mamáékhoz, aztán nagyjából ennyi is, illetve szerintem mosnom is kell majd. Hétvégén valamelyik nap szintén megyünk a Mamámékhoz, még nem tudom mikor. 

Elméletileg a héten jön egy kis lehűlés, már nagyon várom/várjuk, iszonyatosan meleg van, alig lehet kint megmaradni.. 
Képzeljétek, a múlthéten kértem a háziorvosomtól egy beutalót az allergológiára, amit leadott a patikában, ahol sikeresen elkeverték a papírt, így a héten mehetek be a házidokimhoz a beutalómért... na pont ezt akartam elkerülni, de nem sikerült basszameg. 
Amúgy a melóban minden laza, tényleg teljesen sikerült beilleszkednem és mindenkivel jól kijövök és ez tök jó érzés. Jó úgy bemenni a munkába, hogy nem idegeskedek meg nem utálattal megyek be, hanem örülök hogy jól elvagyok odabent. A pánikbetegségemen is segített valamelyest a munka, kopp-kopp az elmúlt időben nem is igazán jött elő. A munka ezen is segített.

Megjegyzések