Ugrás a fő tartalomra

Bejegyzések

Bejegyzések megjelenítése ebből a hónapból: január 29, 2017

Catrice Lash Dresser Comb

A januári szerzemények közül kimaradt ez a szempillaspirál, amit több helyen is láttam, hogy szuper eredményt lehet vele elérni, így gondoltam beszerzem én is. A csomagolása fekete és rózsaszín kombinációja, egyszerű de szép.

(sorry de sehogy sem sikerült megfordítanom a képet..)
Elég bizarr a keféje, mert csak az egyik oldalán vannak "tüskék", a másik felén nincsen semmi. Nagyon szép pillákat csinál, nem tapasztja össze a pillákat és nem pereg le a nap folyamán sem. Könnyen lemosható este fürdés előtt vagy közben. (mert én közben szoktam..)
Így mutat rajtam egy kis Snapchat filterrel:

A Müllerben vettem, azt hiszem a Rossmannban, ahol két méteres állványok vannak, ott nem elérhető. 1500ft körül van az ára.

Januári zsákmányok - Catrice/Essence/Alverde/Nyx/Isana/Sleek/Fa

Ebben a bejegyzésben a januári szerzeményeimet szeretném nektek megmutatni. Nyilván nem mindet egyszerre egy napon vettem, de van pár dolog, amit pl. egy nap alatt zsákmányoltam be a Catrice leárazás keretein belül.

Csoportkép:Először is, a Dm mobilapplikációján keresztül váltottam be az Alverde pórusminimalizálójára az -50%-os kupont, így 500ft-ba került. Használtam már párszor, igazából semmit extrát nem nyújt, teszi a dolgát, és hát féláron azért horror áron sem volt.

Még aznap átbattyogtam a Rossmannba, kíváncsi voltam a Catrice leárazásokra, és hát sikerült is pár darabot beszereznem. Elsőként egy mattító alapozót vettem, a legsötétebb 025-ös színben. Nem vagyok vele teljesen elégedett, nekem túl sűrű az állaga, de a fedése egyébként nem rossz, és bár hiába mattító alapozó, túl hamar átfényesedik rajtam.. Azért persze használni mindenképp fogom, de lehet keverem majd más termékkel.


A következő termék egy szájfény, vagy inkább folyékony rúzs?! A fedése igazából elég jó, apró ezüst …