Ugrás a fő tartalomra

Bejegyzések

Bejegyzések megjelenítése ebből a hónapból: február 12, 2017

Max Factor Velvet Matte -Love

Nemrég informálódtam róla, hogy a Max Factor előrukkolt pár újdonsággal (ajakceruza, szempillaspirál, matt rúzsok), az én érdeklődésemet természetesen egyből a rúzsok keltették fel.
Elviekben 3 árnyalat kapható: 05-Nude 20-Rose 35-Love Na most a gyakorlatban én mindhárom színt csak a Dm-ben láttam, a Müllerben ill. a Rossmannban csak a Nude és a Love árnyalat kapható. (vajon miért?!) A Müller akciós újságban valamelyik héten láttam hogy "akciós" lesz, így hát mivel pooont arra volt dolgom, így nyilvánvalóan meg kellett szemlélnem őket. 😂 Na most itt szembesültem először azzal, hogy csak kettő szín van kipakolva. (ami amúgy nem baj, sajnos a rózsaszín nem az én színem ebben a formában.) Tehát swatcholtam egyet gyorsan és a Love árnyalat jött velem haza. A csomagolás: matt fekete kupak, oldalán piros Max Factor felirattal. A tubus alján a színkód és az árnyalat neve, illetve egy kis ízelítő abból milyen színű is a rúzs. (na amúgy pont nem olyan, de mindegy..)

Ennek az új rúzsnak az…

Valentin napi apróságok

Valentin nap alkalmából ezzel a "pár" aprósággal lepett meg a Párom...

Pár random dolog rólam

Szeretném ha egy picit jobban is megismernétek, így gondoltam megosztok veletek pár random tényt:


a tésztás ételek a kedvenceim, életem végéig el tudnék rajtuk élnia kedvenc öblítőm a Lenor Gold Orchidlegjobban húslevest szeretek főznifehérnemű és zokni mosásnál mindig használok fertőtlenítő folyadékota blogolást még 2011-ben kezdtemédesszájú vagyokimádom az Éjjel-Nappal BudapestetInstagram és Facebook függő vagyok (mondhatjuk)csak nemrég kezdtem szemüveget hordani2 tetoválásom és testékszerem vanfélek a fogorvosoktólutálok orvoshoz járnirégen nem szerettem volna gyereket2 logisztikai szakmám is van... nem mintha sokra mennék vele 😂😂minden nap felmosok és felporszívózoknem szeretek sütit sütnifőzni viszont annál jobbannem igazán vannak barátaim (sőt, inkább nincs egy sem..)volt már veseköveminkább zuhanyozni szeretek, mint fürdenivan 2 húgomrúzsmániás vagyok, régen a szájfényekre voltam rákattanvanem tudom hány rúzsom van pontosan, mert nem merem megszámolni őketrengeteg számot/adato…