Ugrás a fő tartalomra

Bejegyzések

Bejegyzések megjelenítése ebből a hónapból: március 26, 2017

Egy szexi rúzs- L'Oreal Infallible Sexy Balm YalaYolo

Ezt a rúzst, tavaly névnapomra kaptam a Zuramtól. Emlékszem mennyire be voltam sózva, mikor megláttam hogy ezek az ajakkencék hozzánk is eljutnak, aztán annál nagyobb volt a csalódás is, amikor a Dm-ben kirakva megláttam. Merthogy a színválaszték igencsak gyér volt. Illetve hát az én ízlésemnek megfelelően gyér. Ugyanis ha jól rémlik összesen 9 árnyalat volt, amiből egy csomó csak ilyen csillámos meg átlátszó sz@r volt és csak 3 szín, ami a "Bold" színcsaládba tartozott, nos azokból is az egyik rikító narancs a másik meg neon pink. Lehangoló.. De amikor a teszterét lekaptam ennek a színnek és húztam egy swatchot a kezemre, tudtam hogy tartós kapcsolat lesz a miénk.. Gyönyörűséges élénk-telt vibrálóan piros színe van, amit bármely évszakban szívesen hordok.
Nézzük mit ír róla a Bibliám, a Krémmánia: "Súlytalan, bársonyos textúra, vibráló pigmentek és akár 12 órás hidratálás. Sheer és Bold finissel, 9 árnyalatban kapható."
Szóval tavaly nyáron lelkesen használtam és maxim…

XXL Catrice-Essence zsákmány

Ezeket a termékeket nem egyszerre vásároltam meg, hanem nagyjából egy hónap alatt vettem őket, általában 1-1 aprósággal tértem haza a vásárlásból. Van benne az új szortimentes cucc és régebbi kiadású, de számomra újdonságnak ható darab is.
Kezdjük az első körrel, amikor is sikerült a Catrice tavaszi/nyári kiadásából beszereznem egy Aqua Ink Lip Glosst illetve egy körömlakkot a Soft Blossom kollekcióból-aminek elvileg virág illata kellene hogy legyen, nos nekem vagy az orrom nagyon rossz, de én sehol sem éreztem virág illatot sajnos. A lakk egyébként enyhén mattra szárad, így én természetesen fedőlakkal használtam,  merthát imádom a fényes csillogást. Az árnyalat neve, a Coachella Vibes, igazi nyárias élénk vibráló szín, egyszóval pont nekem való. 985ft-ba került, ezért 11ml terméket kapunk, ami valljuk be nagyon jó! A körömlakk 3-4 napon keresztül tartott a körmeimen, végül oldalt elkezdett itt-ott megpattanni, így inkább lemostam. Szerintem ár-érték arányban abszolút megnyerő termék, …

Samsung Galaxy A5 2017 teszt- avagy miért cseréltem le az Almám ?!

Kezdjük az elején. 2015 november végén vásároltam a Vodánál egy IPhone 6 16gb-os készüléket. Nagyon boldog voltam, uh de istenkirály, végre nekem is van IPhone-om, de menő, mindenki dicséri de szuper, bla bla bla.. Na most az örömöm nem sokáig tartott, ugyanis 2016 márciusában a némító gombom bemondta az unalmast. Semmi gond, garanciális, vittem is vissza, majd egy hét múlva nagyjából visszakaptam a készüléket, persze nem ugyanazt, hanem egy új IMEI számú, fóliás készüléket. Gondoltam is, na ez igen az Apple nem szarozik, inkább ad egy új telefont, de jó. Aztán eltelt újból jó pár hónap, mikor is a hangerő gombom ismét tönkrement.. Ekkor már gyanús volt, mi az hogy ugyanaz a gomb megy tönkre egy új telefonon?! Ezután a hangszóróm is tönkrement, telefonálni csak headsettel vagy kihangosítva tudtam, ami valljuk be mondjuk egy üzlet közepén elég kínos... Persze a jótállás ekkor már lejárt, így elhatároztam ha letelik a hűségidőm, akkor ilyen telefont többet biztosan nem fogok venni.
Majd…