Ugrás a fő tartalomra

Bejegyzések

Bejegyzések megjelenítése ebből a hónapból: április 16, 2017

L'oreal Paris Colorista hair spary- hot pink

Hozzánk is nemrég betörtek a L'oreal Colorista termékei, én most egy kimosható sprayt mutatok be nektek!
A Rossmannban lehet őket beszerezni (merthogy létezik ennek egy krémes változata is, ám de sajnos az a sötét hajamra nagy valószínűséggel nem lenne jó), a Dm-ben is lehet hogy elérhetőek már, nem néztem meg.
Picit csalódtam, mert a neten láttam, hogy csomó féle szín van belőle, nos volt így is választék, de én pl. a piros színt hiányoltam. A pink és a türkiz kék/zöld között vacilláltam, de mivel a rózsaszínt amúgy is imádom, így hát ezt vettem meg.
Teljesen egyszerű fehér csomagolása van, használati utasítással a címkéjén, és a kupak tetején a színkódot találjuk. 75ml-es a termék, ami hát lássuk be, nem túl sok sajnos.... 2500ft-ért meg pláne drága mókának számít, de győzött a kíváncsiságom.
Törölközőt terítettem a vállamra, előtte kifésültem a hajam és más dolgom nem volt, mint az adott részt befújni, megvárni míg megszárad majd kifésülni és készen is vagyunk. Arra számítsatok, hogy…

Pánikbetegség update #3

Egyre jobban vagyok hál istennek! Örülök, hogy erről írhatok Nektek. Továbbra is szedem a Citapramot (napi fél szem 20mg-os) és jelentem a 3x1 Frontint lecsökkentettem 2 szemre. Először a délutáni adagom hagytam el, meg sem éreztem, hogy már nem szedem. Tehát ezt nevezhetjük akár fél sikernek is.
Megpróbáltam a reggeli adagom elhagyni két egymást követő napon is, de valamilyen oknál fogva délutánra rosszul lettem. Nem értettem a szitut, mert nem volt semmi stressz v pánikrohamom, de mindenesetre amikor harmadnap már bevettem a reggeli adagom, akkor visszaállt a rend és ismét jól voltam. Legközelebb kipróbálom, hogy csak fél szemet veszek majd be és meglátjuk, hogy fogok reagálni. Végül is  tökjó, hogy a délutáni adagomat elhagytam de annak nem túlzottan hogy a reggeli bogyeszomat még szednem kell. De sebaj, ezt is meg fogom oldani!!
Bízom benne, hogy a júniusi munkába állásom még inkább segíteni fog a helyzeten. Persze tartalék gyógyszer mindig lesz nálam, az megnyugvást ad valamelyest.…

Glamour napok 2017- tavasz

Na szóval... az úgy volt, hogy idén én aztán nem  megyek Glamour napozni.. Végül is elgondolkodtam, hogy miért ne, hiszen a háztartásba is kellene 1-2 dolog, szóval akkor lets do this. Szerencsére a húgom éppen ráért, így el tudott kísérni, merthát gyerekkel nem fenékig tejfel a Glamour napozás, higgyétek el. Nem a gyerek miatt, hanem a sok figyelmetlen és bunkó népség miatt.. Na de térjünk is a lényegre..
Április 5-én volt a nulladik  nap a Dm-ben, amihez nagy örömömre a Rossmann is csatlakozott, így már ott is lehetett szerdától fosztogatni. A Kökiben lévő Dm éppen felújítás alatt volt az elmúlt időkben és a nulladik napon nyitott. Éppen nyitásra értünk oda, voltak egy jó páran azért, viszont most az emberek nem viselkedtek állat módjára és szépen el lehetett lavírozgatni az üzletben bevásárlókocsistul-gyerekestől. Mivel konkrét listával mentem, így amíg én a dekor állványoknál válogattam, addig el tudtam küldeni a tesóm a gyerekkel pár apróságért, ahol amúgy se volt tömeg. Pár állvá…