Ugrás a fő tartalomra

Bejegyzések

Bejegyzések megjelenítése ebből a hónapból: április 23, 2017

Max Factor Lipfinity Lip Colour- Frivolous

Egy újabb ajak termékkel jövök nektek, nemhiába vagyok rúzs és szájfény mániás. A Glamour napokon szereztem be féláron, 4400ft helyett 2200ft volt, ami azért valljuk be, elég jó vétel volt.
Nézzük mit ír a Krémmánia: Szupertartós, természetes árnyalatú ajakrúzs. 19 árnyalatban kapható.
Nos ez nem túl bő, de nagyjából fedi a valóságot. Én a 118-as Frivolous árnyalatot választottam, ami hát őő minden csak nem természetes. Nagyon nagyon sok féle színből lehetett válogatni, zavarban is voltam melyik színt válasszam, de nem akartam sokáig időzni a pultnál, mert egyrészt sokan voltunk, másrészt tudtam, minél több időt töltök el a pult előtt, annál nehezebb lesz a választás.
Kivételesen megtartottam a csomagolást, mert szép és így legalább egy helyen van a rúzs és a hozzá tartozó ajakbalzsam. Megmondom őszintén, kivételesen eléggé alaposan teszteltem a terméket, most szokásomtól eltérően nem mostam le a rúzst evés előtt (tojásos nokedlit ettem) hanem kíváncsian vártam, hogy milyen végeredmény vá…

Rimmel Oh my gloss- Oil tint avagy nesze semmi fogd meg jól

Ezt az olajos ápoló szájfényt még a Glamour napokon szereztem be, és ahogy a címből kiderült, elég nagy csalódás nekem. Nem akartam lelőni a poént, de erről a termékről a csomagolásán kívül semmi jót nem tudok leírni nektek sajnos.
Nézzük mit ír a krémmánia: Nos semmit, a termék valószínűleg annyira új, hogy még fel sincs téve az oldalra. XD
A lényeg, hogy ápoló olajokkal van ellátva, hogy táplálja az ajkainkat, beszínezze és szép fényessé tegye. Nos én annyit mondok csak, hogy itthon felkentem és mire kiértem a buszmegállóba, már nyoma sem volt a szájfények, minimális színt hagyott maga után és hidratálta a számat, de ennyi. Amúgy a buszmegálló kb. 4 utcányira van. Tehát nem túl tartós, és akkor még enyhén finoman fogalmaztam.
A csomagolása egyébként gyönyörűséges, bár maga a tubus nem fedi a valóságot, nem úgy mint a sima Oh My Gloss-ok esetében. A kupakja ezüst színű, tetején a Rimmel márkajele a korona található. Nagyjából úgy láttam, hogy 1400ft körüli áron adják, nos szerintem enny…

Momzilla's avagy miért változik meg körülöttem mindenki szülés után?!

Úgy döntöttem megírom ezt a bejegyzést, bár sokat gondolkodtam rajta, érdekel-e ez egyáltalán valakit rajtam kívül? Bár ez alapvetően egy szépségápolással foglalkozó blog, de úgy gondolom az élethez ez is hozzá tartozik, erről is muszáj írnom, vagyis kiírnom magamból, mit is gondolok erről.
Előre leszögezném, nem szeretnék senkinek a magánéletébe döntéseibe beleugatni, csak az én privát véleményem olvashatjátok.
Vágjunk is bele.. Kezdjük azzal, hogy szülés után nyilvánvalóan mindenki megváltozik valamilyen értelemben.. Hogy ez jó vagy rossz irányt vesz-e, ez mindenkinél máshogyan jön ki. Én is megváltoztam, az érdeklődési köröm kibővült, és igen képes vagyok 5 percnél tovább kitartóan gügyögni egy ordító gyereknek, vagy ha egy boltban elkezd hisztizni, nem kellemetlenül érezni magam. Régen ez elképzelhetetlen lett volna számomra. De ma már van egy két éves gyerkőcöm és sokat formálódtam mellette, de úgy érzem csak jó értelemben. Megtanított a türelemre és hogy ne magamat helyezzem előté…

Astor Perfect Stay Fabulous - all in one berry matte rúzsok

Ezekkel a rúzsokkal csak nemrég volt szerencsém találkozni, mert a youtubeon rábukkantam Glamify csatornájára és egy Glamour napi haul videóban pillantottam meg az egyik csodás színt. Rögtön utána is érdeklődtem a Dm-nél, de kiderült hogy náluk csak nyáron lesz elérhető ez a matt termékcsalád. Így hát elbattyogtam a Rossmannba, és nagy örömömre mindegyik színből volt. Az 540es színt néztem ki, de végül is a 340-es "Berry Chic"-et vettem meg. Nagyon szépséges bogyós-mályvás szín, nem túl sötét de nem is az a világos fajta.
A csomagolásról: sötét piros színű kupak, maga a tubus pedig arany színű, alján a színkód és az árnyalat neve. A rúzs formája igen érdekes, enyhén vágott a felülete, nem éppen felhasználóbarát, enyhén nehézkes vele a rúzsozás. Egy rétegben is szépen fed és matt végeredményt ad. Az illata, amivel nem tudtam egyedül megbarátkozni, szerintem nagyon büdös, de elillan szóval nem gázos.
Nézzük mit ír a Krémmánia: Erősen pigmentált, matt hatású rúzs E-vitaminnal. Ne…