Ugrás a fő tartalomra

Bejegyzések

Bejegyzések megjelenítése ebből a hónapból: április 30, 2017

Random things about me #2

Úgy vettem észre, hogy a random dolgok rólam című bejegyzésemet különösen sokan olvastátok, ezért arra gondoltam, ismét "értékes" infókat osztok meg magamról.
Lássuk:
gyakran jutnak eszembe lefekvés előtt vagy hajnalban gondolatok arról, mit írjak a blograha hajszálak vannak a wc-ben, nem tudok pisilni, mert undorom a hajszálaktól és egyébként is pfuj, gusztustalanfrontok előtt sokszor fáj a császáros sebemtöbb műtéten is átestem már életembenha már itt tartunk, rohadt sokszor voltam gyerekként betegkuponmániás vagyok- elég erősenszeretnék többet és jobban vlogolnide néha vannak olyan napok, amikor egy zombi is megirigyelné a külsőm (na ilyenkor jobb lenne nem vlogolni)én csinálom a legfinomabb nokedlit a világon (szerintem..)a kutyám bedilizik, amikor elmegyek itthonról, folyton meg akarja harapni a lábamlassan 7 éve költöztem el otthonrólszeretem a giccses dolgokata növények rendszerint kipusztulnak nálam, ám a mikulás virágom most éppen szépen hajtsűrűn vannak rémálmaimmaj…

Ha nem jön álom a szememre...

Mi juthatna ilyenkor az eszembe? Jaj de frappáns vagyok így hajnali 4-kor egy koffeinmentes kávé és egy tejszelet mellett. Merthogy ismételten hajnalban keltem fel, és ilyenkor jutnak eszembe a legjobb gondolatok, csak mindig lusta vagyok lejönni a laptophoz hogy meg is írjam őket.
Tisztára úgy érzem magam, mint Carrie Bradshaw, kivéve hogy nekem sokkal kevesebb hajam van és Mr.Big ott szuszog odafent a hálóban a kislányunkkal. Ja és persze nem elhanyagolható, hogy én nem cipőkre költöm a pénzem, hanem rúzsokra. A hajnali korán keléseknek az oka, hogy legtöbbször rosszat álmodom, amiből felkelek és utána egyből elkezd kattogni az agyam.. Nem tudom most éppen miért ébredtem megint a "szokásos" szorongással és szívdobogás érzéssel, amikor minden rendben van körülöttem?!
Megvallom őszintén, ez az utolsó hónapom mielőtt ismét visszatérek melózni, igaz hogy csak heti két napra, de be kell valljam, már most hiányzik a kis szaros mellőlem.. Nem mintha nem lenne jó kezekben, de hát m…