Ugrás a fő tartalomra

Bejegyzések

Bejegyzések megjelenítése ebből a hónapból: május 28, 2017

Császáros vs nem császáros Anyukák.. miért feszül egymásnak a két tábor?

Szögezzük le én az első táborba tartozom. Nem tervezett császár volt, de sikertelen volt a szülésindítás, így az orvosok a császármetszés mellett döntöttek. Mivel nem is készültem rá, hirtelen nagyon megijedtem ám. De mire észbe kaptam, már a császáros őrzőben pihentem és imádkoztam hogy újra érezzem a lábaimat. Nem olyan buli ám a császármetszés, mint sokan gondolják. Műtétnek számít, csak úgy megjegyezném. Tologatják, rángatják a belső szerveidet, hmm fincsi dolog.
Na de nem is erre akartam kitérni, hanem arra hogy nem értem ez a két tábor miért vitázik mindig egymással? Én már nem is olvasok ilyen babás fórumokat, mert mindenhol csak a vita megy. Jaj neked könnyű, téged császároztak te nem szenvedtél, jaj de neked is könnyű mert nem műtöttek. Mind a két forma egyformán szar. Csak van amelyik közben fáj, van amelyik meg utána jó sokáig. Soha eszembe se jutott h egy természetes úton szült nőt lenézzek, csak mert neki nem műtéte volt, hanem kemény küszködések árán megszülte a gyereket.…

Helló Június- helló nyár!

Visszavonhatatlanul megérkezett a nyár, már csak azért is, mert ma már június elsejét írunk. Nagyon durván gyorsan elrepült az évnek nagyjából lassan a fele.. Mintha csak most lett volna karácsony meg szilveszter, stb... Erre tessék, most meg 30 fok van, korán világosodik és már a fűtést sem kell jó ideje bekapcsolni.
Ezzel együtt elérkezett a munkába állásom ideje is, még egy hetem van a szabiból a hátra.. Biztosan furcsa lesz vissza szokni a melóba, még ha csak heti két napra is. Lassacskán (inkább gyorsan) kellene gondolkodom azon is, hogyan oldjam meg a főzést és a házimunkát arra a két napra, míg nem leszek itthon. Illetve azon is, milyen ételeket vigyek magammal, mert reggelente nem szeretnék boltba rohangálni, hanem mindenképpen itthonról fogok vinni mindenfélét.
Az elmúlt pár napunk/hetünk azzal telt Nadinnal, hogy majdnem minden nap mászkáltunk valamerre, próbáltam minden együtt töltött időt kihasználni. Meghát az idő is barátunk volt ebben, szép nyári színünk lett mindkettőnk…

Májusi XXXl haul-zsákmány vagy hívjuk ahogy akarjátok

Nem akarok sokat pofázni, nézzük meg együtt miket is szereztem be ebben a hónapban: