Ugrás a fő tartalomra

Bejegyzések

Bejegyzések megjelenítése ebből a hónapból: június 11, 2017

Elmúlt hetek szerzeményei

Ha nem bánjátok, akkor ismért egy szerzeményes posztot hoztam nektek. Az elmúlt 2-3 hétben ismét leginkább a Dm-ben vásároltam, visszatértem a régi nagy kedvencemhez. A mobil applikációjukon keresztül letölthető kuponokat nagyon jó elgondolásnak tartom. Mivel mobil mindig van nálam ofkorsz, nyomon követem az aktuális pontegyenlegem, látom az éppen akciós újságukat, valamint ahogy említettem tök jó kis kedvezményeik szoktak lenni. De nem is fényezem az alkalmazást, lássuk miket szereztem be az elmúlt időkben. Nemcsak smink cuccok lesznek benne, hanem háztartási cuccok, valamint egyéb dolgok amik nem szépségápolással összefüggőek. Íme:


Terveim a hétre #2

Mééég nem késő megírnom ezt a bejegyzést, ugyanis hétfő este van és most volt időm és kedvem leülni, és leírni mik is a heti terveim.
Ma, azaz hétfőn tulajdonképpen nemvolt semmi extra. Elugrottunk csekket feladni, hajfestéket és popsi krémet venni a gyereknek a Kökiben. Főzni nem kellett, mert volt maradék tegnap a Mamáéktól és azt ettük meg. Iszonyú meleg volt ma is, kicsit káoszosra sikerült a délután, mert miután a gyerek elaludt, én is bealudtam mellette. Így a hajfestés később délutánra, a blogolás pedig most estére tolódott el. Na sebaj, ennél nagyobb baj ne történjen. A tegnapi naphoz hozzá kell tennem, hogy voltam az Aldiban felsőt venni és pár reggelire való finomságot (tejszelet, müzliszelet, krémsajt stb..), valamint beszereztem a bérletem és Mamáméknál ebédeltünk. Valamint próbáltam utolérni magam a házimunkában, ami azt jelentette h egész délelőtt ment a mosógép, porszívóztam és felmostam, ahogy minden nap. 
Holnap (kedden) valszeg elurunk az Europarkba, Nadinnak kellene e…

Élményeim az első két munkanapról

Juhhú, túléltem az első két munkanapom, jelentem! Bevallom az első nap előtt nagyon ideges voltam, hogy mi vár rám, de kellemesen csalódtam. Jelenleg a cipő osztályra kerültem vissza, de mivel több kasszás is felmondott az elmúlt pár napban, így kétséges h meddig leszek ott. De mindegy is, lényeg hogy a társaság nagy részével már találkoztam (mármint az újakkal) van aki szimpatikus és van aki kevésbé, de hát ez így természetes, nem vagyunk egyformák. A gyerek is túlvan az ismerkedős bölcsis napon, esernyő lesz a jele, szerintem nagyon aranyos. Felőlem akármi is lehetett volna, mert minden cuki. :D Szóval egyenlőre minden okés, kisebb izomláz van a lábaimban a két 10 órás munkanap után, sebaj lesz ez jobb is! Egyedül az esti hazajövetel, amit nem annyira szeretek, de igyekszem időben elérni a buszom és kb.1óra alatt itthon is vagyok már.
Jutalomképp vettem egy új NYX ajakkencét, aki követ instán, már láthatta is, nemsoká ide posztolok róla, mert nagyon kis ütős darab. "Szerencsére&qu…