Ugrás a fő tartalomra

Bejegyzések

Bejegyzések megjelenítése ebből a hónapból: június 18, 2017

NYX Liquid Suede- Amethyst

Az első munkanapomon szereztem be ezt az színt, korábban írtam nektek itt egy másik árnyalatról. Mivel a két üzletnyire van a Douglas a melóhelyemtől és izgultam nagyon az első nap előtt, így úgy gondoltam, meglepem magam egy másik árnyalattal is, hiszen a Vintage-t előszeretettel használom a kellemes textúrája és a színe/tartóssága miatt is. Azonban most valami extrémebb színt szerettem volna, konkrétan a Stone Fox és az Amethyst érdekelt ( nem kapható a teljes színskála a Douglas-ben), de nem tudtam dönteni melyik legyen inkább. Így a két swatch-al a kezemen az eladó segítségét kértem a választásban, aki inkább a lila színt javasolta, szerinte a szürke sápasztaná az arcom, meghát a lila megy a barna szemhez is.
Ahh, alig vártam hogy hazaérjek és kipróbáljam! Egyszerűen annyira szép színe van, hogy elképesztő! Igen hétköznapokra van akinek sok, na de ez a valaki nem én vagyok. Jelentem elmentem már benne a gyerekkel csavarogni és senki sem nézett dilisnek.
Képeken néhol kékesnek tűni…

L'oreal Color Riche Huile körömlakkok

Az első ilyen típusú körömlakkokat még tavaly láttam a külföldi bloggereknél, és reménykedtem hogy hozzánk is elérnek majd. Így is lett, igaz majdnem egy éves csúszással.
Ami leginkább feltűnik a régi L'oreal lakkokhoz képest, az maga a csomagolás és a mennyiség. Kocka alakú üvegben vannak, rácsos mintázattal, arany színű ízléses kupakkal, tetején a színkóddal. És hát a mennyiség.. 13,5ml.. Na igen, azért ez már valami! Ha valaki vásárolt tőlük régebben lakkot, az pontosan tudja, hogy mekkora kiszerelésben voltak kaphatóak.. igen, ideje volt észhez térniük.
Sajnos a színválaszték kis hazánkban lekorlátozódott leginkább a pinkes/rózsaszínes/pirosas színekre. Emiatt egy picit csalódott vagyok, ugyanis külföldön 24 féle színben kapható a kis drága. De persze örülök annak, ami hozzánk is eljutott, mert miután májusban az első ilyen típusú lakkot megvettem tőlük, tudtam hogy nem ez volt az utolsó.
A minőségük fantasztikus, és ha ezt én írom le elhihetitek, ugyanis a satnya kis körmeimen …

Pánikbetegség update #4

Aztaa, jó régen nem írtam már nektek ebben a témában! Konkrétan 04.19-én volt utoljára erről szó itt a blogon.
Kezdeném azzal, hogy az éjszakai pánikrohamok megszűntek (kopp-kopp) és napközben is elég jól érzem magam. Előfordult pár alkalommal az elmúlt hetekben hogy tömegközlekedésen jött rám a szarság, de figyelemeltereléssel és lassú-mély lélegzetvételekkel sikerült úrrá lennem ezen is. Most voltam nemrég dokinál, kérdezte hogy haladok a Frontin elhagyással és azt javasolta, a reggeli adagom ne bolygassam meg, inkább az estit felezzem meg, majd hagyjam el. Ugye korábban írtam nektek arról, hogy a délutáni adagot elhagyni gyerekjáték volt, meg sem éreztem. Viszont a reggeli adagomat két alkalommal is próbáltam nem beszedni, de akkor meg délutánra voltam szarul. Szóval az első ilyen "felezős" estémen túlvagyok, semmi extra, aludtam természetesen így is persze, remélem ezt a későbbiekben is tudom tartani!
Meló közben szinte eszembe se jut a dolog, annyi dolog van ami leköti a …