Ugrás a fő tartalomra

Bejegyzések

Bejegyzések megjelenítése ebből a hónapból: július 30, 2017

Tusfürdőhabok csatája

Ebben a hónapban (ill. az előzőben is) szinte csak tusolóhabokkal fürödtem. Valahogy ezek a termékek nálam inkább nyáron kerülnek elő. Könnyedek és gyorsan tisztának érzem magam. ű
Most háromféle márka termékeit fogom nektek bemutatni, a Balea, a Nivea és a Dove termékeiről lesz szó az alábbi sorokban.
Tavaly már használtam tusolóhabot, mégpedig a sima sötétkék flakonos Niveát és teljesen elégedett voltam vele, csak mivel jött a hűvös idő, így inkább visszaváltottam az egyszerű tusfürdőkre.
Idén a Balea is piacra dobott jó pár fajtát, én ezek közül a vaníliás illatút választottam. Sokat nem vártam tőle és újra venni sem fogom, ez egészen biztos. Kellemes az illata és a habja, de valahogyan nem érzem magam tőle tisztának. Nem tudom ismeritek-e ezt az érzést, amikor tusolás után nem érzitek azt hogy fürödtetek volna... szóval nincs rá jobb szavam, de annyira emiatt nem tetszett... Sokba mondjuk nem került, mindössze 500 forint volt, szerintem többet nem is ér.
Idén a Dove is előrukkolt 2 új…

Lovely K Lips szettek- teszt

Sziasztooook!!
Azt hiszem elég régen tesztelem/használom már ezeket a termékeket ahhoz, hogy véleményt tudjak nektek róluk írni, mégpedig nem is akármilyet!  Nyilván mindenki tudja hogy Kylie Jenner dobta a piacra először ezeket a folyékony rúzs+szájkontúrceruza szetteket. Mivel szerintem rohadtul túlárazottak (9-10e forint/szett), továbbá nem szerettem volna az amúgy is zsíros bankszámlájukat tovább gyarapítani, ezért vártam, amíg más gyártó hasonló koncepcióval érkezik.  Nos, sokat nem is kellett várnom, hisz a Lovely Cosmetics viszonylag gyorsan reagált a piaci igényre, hogy azok is kipróbálhassák ezeket a termékeket, akiknek a pénztárcája nem engedi meg a Kylie-s verziót. Jelentem, nagyon-nagyon jól sikerült termékek ezek, nem véletlen hogy amikor kerestem a színeket, akkor szinte vadászni kellett őket, olyan gyorsan vitték őket a Rossmannokból, mintha ingyen lennének.  Először 2 színnel jelentkeztek: a Sweety és a Neutral Beauty fantázia névre hallgatókkal, de mivel egyiket sem talál…